Първо място в конкурс „МОЯТА ПРИКАЗКА ЗА ДОБРОТО“

В навечерието на  прекрасните Коледни и Новогодишни празници приключи и награждаването  на отличилите се творци от  двата конкурса и предизвикателството на Регионалния център  „Предай нанатък“ магията на доброто…. 
 През месец ноември, в деня на толерантността, екипът отправи предизвикателство към всички деца, ученици, учители, родители  и приятели от институции за участие в конкурси за рисунка и илюстрирана приказка или просто да направят добро за някой или нещо, за което има смисъл да променим към по-добро. 
Получени са общо 76 рисунки по темата „Направих добрина“ и 14 илюстрирани приказки „Моята приказка за доброто“ от цялата област.
В РБ „Проф. Беню Цонев“, гр. Ловеч тържествено се връчиха наградите на отличилите се ученици от гр. Ловеч.
Специално за връчване на наградите беше г-н Илиян Тодоров – заместник областен управител на област Ловеч. Той поздрави присъстващите за старанието за прекрасните творби, идеи и желания за сътворяване на добри дела. Всеки победител получи грамота и награда.
Пред присъстващите учениците от I б клас при СУ „Св. Климент Охридски“  и тяхната класна  г-жа Дулева прочетоха „своята групово написана  илюстрирана приказка за доброто“, класирана на първо място.
Феята Добринка на 1 б клас е и на грамотите за участие „Предай нататък“ магията на доброто.
Всички присъстващи имаха възможност да разгледат илюстрираните приказки и част от рисунките. 
Г-жа Дончева обяви, че предстои издаването на книжка с класираните рисунки и всички приказки, които ще бъдат раздадени на наградените.