Конкурсът за неизучавана Вазова творба приключи

Скъпи ученици, скъпи участници в нашия виртуален конкурс за изразително представяне на неизучавана в училище творба на Иван Вазов, Благодарим на всички, които приеха идеята и се включиха в това ново предизвикателство. Вашите клипове и творбите, които представихте, са вълнуващи и най-доброто доказателство са лайковете и споделянията, които са предизвикали. Всички вие сте победители. За вашите слушатели бе удоволствието от срещата с познати и по-малко познати Вазови творби – „На България“, „Майка ми“, „Панагюрските въстаници“, „Уловената птичка“, „На детето“, „Майчин съвет“, „Къпина“, свидетелство не само за неговия неоспорим талант, но и за богатството на неговото творчество.

Според регламента на нашия конкурс първо място с най-много получени гласове е заслужила Никол Недкова с подгласнички Петя Петкова и Елизабет Иванова. И трите момичета са от 5.Б клас. Те ще получат специални награди.

Грамоти ще прибавят към своето ученическо портфолио  Петя Ангелова от 11.А, Анна Юриева от 9.А,  Християн Пенев, Дениса Мариянова и Деница Маринова от 4.Б, Рая Тихомирова и Мария Ивановска от 5.клас.